pátek 18. března 2022

Výzva - Volání jara

Moc toho zatím k focení není, ale přesto jsem doma něco málo našla, na záhoncích na dvorku nám rozkvetly sněženky, talovín ,krokusy,  čemeřice, dokonce začínají kvést narcisky a vystrkují lístky tulipány a  a začínají  pučet růže. Velmi mi překvapil kvetoucí vřes a malý keřík kočiček.

  Ve skleníku nám rozkvetla nektarinka, broskev a meruňka. V pozadí nektarinky kvete keř mahonu / žluté květy/, ten se tam dostal z venku a budeme keř likvidovat.

A ještě jsem vyfotila část našich zvířátek  , máme 1 beránka a  3 ovečky, kterým se přes zimu narodila jehňátka , první o vánocích  , dvě v lednu a jedno v únoru.

Naše Kulička se protahuje na sluníčku v seně pro ovečky

A naše Ela se konečně nechala vyfotit


7 komentářů:

  1. Zdravím Květuško.U væs je jaro v plné parádě.Krása.My jsme byli v neděli za sněženkama u Jistebnických rybníku a nic tam nebylo.Hezký den.💙

    OdpovědětVymazat
  2. Květuško,je to nádhera.Kvete toho u vás také dost.Mě těší taky zvířátka.Ovečky,kočička a pejsek.
    Mladým se po dlouhé době feně německého ovčáka předevčírem narodilo osm štěňátek.
    Měj hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Květuš, koukám, že jsi výzvu pojala úplně perfektně. a velice rozmanitě, což mě opravdu potěšilo. Máš tolik možností a krásně jsi je nafotila. Moc děkuji za účast a přidávám odkaz na tvůj úžasný článek do k dalším odkazům. Užívej si jara. Vždyť zítra slavíme Pepíky a to už vlastně jaro začíná i když astronomicky je rovnodennost až v neděli v 16,33 hod. Měj se krásně a opatruj se.

    OdpovědětVymazat
  4. Květuško máš to moc hezké a ty zvířátka krásááááááááááááá ovečky , kočíčka pejsek moc hezké tak vízvu si splnila u nás moc toho nemám je tu zima ..zdravím a opatruj se

    OdpovědětVymazat
  5. Květunko, super fotečky. No konečně se Ela nechala vyfotit. Čicina je nádherná a pěkně chlupatá ⚛ ღ ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky parádní fotečky jsi nafotila Květuško

    OdpovědětVymazat
  7. Všem moc děvčata děkuji, také jste nafotily krázné fotky k výzvě ♥

    OdpovědětVymazat

❤Děkuji za návštěvu mého blogu a za komentáře u obrázků 🌺🌹🌼🌺Moc mi to potěší a zahřeje u srdíčka 🍀🌞🍀❤